PONUDNIKI
Prevozi

Na izbrani kraj za poroko je potrebno priti na določen način. Obstajajo enostavne, tradicionalne in ekstravagantne možnosti. Kakšno boste izbrali, je odvisno od vaših želja in finančnega stanja.

vec--

Tukaj je nekaj idej:
limuzina,
avto,
romantična kočija,
helikopter, letalo,
vožnja z ladjico ali splavom,
sani,
adrenalinski skok s padalom,
balon,
težak motor.

Razmislite, kateri od načinov bi bil za vas najbolj primeren. Sta navdušena kolesarja in se bosta pripeljala na starinskem kolesu? Se bosta približala cerkvi v kmečkem vozu s konji? Ali bosta prisopihala kar v športnih copatih, ker trenirata za maraton?

Najbolj klasičen prihod na poroko je s svojim avtom ali avtom od prijateljev. Običajno se ga okrasi s trakovi, pločevinkami, venčkom, baloni, svežim cvetjem in drugim.
Vse več parov pa se odloča za najem avta. Odločita se lahko za najem limuzine s šoferjem ali prestižnega avta različnih proizvajalcev. Cene so odvisne od časa izposoje in dodatnih stvari, ki jih ponujajo (pijača, šampanjec, prigrizki). Limuzina je lahko tudi odlično darilo mladoporočencema.
Če so vama všeč oldtimerji, se lahko obrneta na muzej starih avtomobilov ali na različna društva. Pri odločitvi je potrebno tudi upoštevati, da ženin in nevesta potrebujeta do prihoda na poroko vsak svoj avtomobil, po slovesnosti pa sta v skupnem avtu.


Limuzina | VEGASLIMO

VegasLimo vam nudi prevoze za posebne priložnosti z devet metrsko, belo, ameriško, podaljšano, luksuzno limuzino, s prostorom za osem oseb.

Privoščite si razkošje! Na poroko, maturantski ples, krst, abraham, obletnico ali pomemben poslovni sestanek se pripeljite udobno in v stilu.

Nudi vso udobje luksuznega apartmaja s pogledom, ki se spreminja vsakič, ko zavijemo okoli vogala.Vaša storitev na - SkupajSmo.si - poročno omrežje slovenije